Asigurari


Informatii despre prelucrarea datelor cu caracter personal gasiti aici.

Aplica online

Calculator credit

RON
min. 1000 RON max. 20,000 RON

Selecteaza un credit

Pentru suma de: 4,500 RON
Perioada de:
Poti obtine o rata de:
100 RON pe luna

Informatii despre prelucrarea datelor cu caracter personal gasiti aici.

Aplica acum
 • Protectia creditului tau!

   

  Serviciul de Asigurare este un produs de asigurare complementar contractului de credit, care va ajuta sa rambursati total sau partial creditul, protejandu-va astfel atat investitia facuta prin intermediul contractarii creditului, cat si stabilitatea financiara a familiei dumneavoastra in cazul producerii unui eveniment neprevazut.

  Pe parcursul derularii contractului de credit, pot surveni evenimente neprevazute care pot conduce la diminuarea veniturilor dumneavoastra sau chiar la disparitia lor, fapt ce conduce la imposibilitatea de plata a ratelor de credit. Evenimentele cel mai des intalnite sunt: somajul, pierderea temporara sau totala a capacitatii de munca (invaliditate temporara sau permanenta) si decesul persoanei in cauza.

   

  Beneficiile oferite de Serviciul de asigurare se refera la:

   

  • Preluarea platii unui numar de rate de catre Asigurator in cazul in care v-ati pierdut locul de munca sau va aflati in incapacitate temporara de munca pentru o perioada mai mare de 60 de zile;
  • Plata soldului creditor aferent contractului de credit (conform planului de rambursare initial al creditului) la data producerii evenimentului asigurat, in cazul in care survine invaliditatea totala si permanenta sau decesul ca urmare a unei boli sau a unui accident. Exceptiile de la aceasta regula sunt prevazute in conditiile generale de asigurare;

   

  Pentru aderarea la Serviciul de Asigurare (produs de asigurare complementar contractului de credit), dar si pentru a obtine informatiile complete legate de acest produs de asigurare, te asteptam cu drag la oricare dintre punctele de vanzare ale Garanti BBVA Credite de Consum.

   

  Conducerea activitatii de distributie in asigurari.

  Conducator al activitatii de distributie in asigurari
  Laurentiu Duinu

   

   


  Registru propriu al agentului auxiliar Ralfi IFN S.A.