Despre noi


Aveti intrebari?

Ne puteti contacta la:

 • 021 232 17 77
Trimite email Contacteaza-ne


Unde ne gasesti?

Alege județul si orașul

Cauta


 • Despre Garanti BBVA Credite de Consum

  Garanti BBVA Credite de Consum este brandul sub care din anul 2011 functioneaza compania Ralfi IFN SA, parte din grupul financiar-bancar Garanti BBVA România.

  Grupul Garanti BBVA România cuprinde Garanti BBVA, Garanti BBVA Credite de Consum (marca sub care funcţionează compania Ralfi IFN SA), Garanti BBVA Leasing (marca sub care funcţionează compania Motoractive IFN SA) şi Garanti BBVA Fleet Management (marca sub care functioneaza compania Motoractive Multiservices S.R.L.).

  Una dintre primele companii de pe piata creditelor de consum, Garanti BBVA Credite de Consum completeaza gama de produse si servicii a Grupului cu o oferta adaptata specificului fiecarui partener în parte:

  • Credite de nevoi personale
  • Asigurari atasate creditelor de consum: un plan de protectie a veniturilor.

   

  Valorile noastre

  Strategia noastră este construită în jurul valorilor Garanti BBVA Credite de Consum: clientul este întotdeauna pe primul loc, avem aspiraţii înalte și lucrăm ca o singură echipă.

   

  Faptul că, încă de la începutul activității noastre aici, în România, acum mai bine de 20 de ani, am lucrat întotdeauna împreună, ca o echipă unită, pentru un scop comun, este ceea ce ne-a făcut să fim o institutie non-bancara de încredere și un partener puternic pentru clienții noștri.

   

  Punem accent pe modul în care ne dezvoltăm relația cu clienții noștri, asigurându-ne că nevoile acestora sunt pe primul loc. În acest sens, ne concentrăm pe a inova și a aduce pe piață cele mai bune soluții finaciare.

   

  Echilibrul este un cuvânt cheie pentru noi. Scopul nostru este acela de a menține un portofoliu bine proporționat, cu o traiectorie de dezvoltare durabilă.

   

  Investim constant în oamenii noștri, motiv pentru care susținem diferite sesiuni de training pentru ei, încurajându-i să se dezvolte profesional și să își atingă potențialul. Ştim că evoluția noastră nu este posibilă fără echipa noastră de profesioniști.

   

  În același timp, credem că este important să ne implicăm în acțiuni care au un efect pozitiv asupra mediului economic, social și cultural din România. Susţinem proiecte ce sprijină antreprenoriatul românesc, problemele de mediu, precum şi alte iniţiative cu impact asupra comunităţii.

   

  Garanti BBVA Credite de Consum - Responsabilitate Socială

  Sustenabilitatea a devenit, în ultimii ani, una dintre priorităţile strategice ale Garanti BBVA Credite de Consum, în linie cu rolul asumat de contributor semnificativ la o dezvoltare economică ce reflectă grijă faţă de mediul înconjurător şi incluziunea socială.

   

  Astfel, în ultima perioadă, Garanti BBVA Credite de Consum s-a concentrat pe diverse acțiuni în această directie, printre care lansarea mai multor produse de creditare care susțin investițiile cu impact pozitiv asupra mediului înconjurător, investiții care nu dăunează naturii și aduc, în același timp, beneficii și economii importante pe termen lung.

   

  Un produs din această categorie, este Creditul Green, lansat în luna septembrie 2021.Creditul Green este un produs de creditare destinat clienților persoane fizice care vor să facă achiziții sustenabile.

   

  Prin Creditul Green de la Garanti BBVA Credite de Consum, clienții pot lua un credit de consum negarantat, cu o valoare de până la 400.000 de lei, pentru o perioadă de maximum 60 de luni, pentru achiziții din categoriile: panouri solare, finanțare avans locuințe verzi, biciclete, trotinete electrice, mașini electrice/hybrid, electrocasnice începând cu A++, baterii electrice pentru casă, materiale pentru izolarea casei, precum și alte proiecte verzi.

   

  Toate acestea sunt alegeri sustenabile, care aduc o serie de avantaje majore pe termen lung, fie că vorbim de impactul scăzut asupra mediului înconjurător sau economii la facturile de energie, de exemplu.

   

  Sustenabilitatea este și va rămâne una dintre direcțiile principale spre care Garanti BBVA Credite de Consum se va orienta pe termen lung, din grija pentru natură și societate.

   

  Istoricul Ralfi

  Ralfi IFN SA a fost înfiintata în anul 1997, propunându-si înca de la început sa ofere solutii de finantare flexibile, rapide si accesibile clientilor persoane fizice.

  În trimestrul al treilea al anului 2006, Ralfi IFN SA si înca alte doua companii specializate în servicii financiare - Motoractive IFN SA (leasing) si Domenia Credit IFN SA – au fost achizitionate de GE Money, divizia de servicii financiare a companiei General Electric.

  La sfârsitul anului 2010, actionarul majoritar al Ralfi IFN SA a devenit Garanti BBVA, cea de-a doua banca privata ca marime din Turcia, care detine 100% din actiuni. În urma acestei modificari a actionariatului, Ralfi IFN SA a fost inclusa în grupul financiar bancar Garanti BBVA România, continuându-si activitatea sub brandul Garanti BBVA Credite de consum.             

   

  Garanti BBVA Credite de Consum face parte din Grupul financiar Garanti BBVA România, care reunește și Garanti BBVA și Garanti BBVA Leasing. Grupul Garanti BBVA România este deținut de Garanti BBVA Turcia (TGB), al cărui acționar majoritar este grupul financiar spaniol Banco Bilbao Vizcaya Argentaria (BBVA).