Despre noi

Informatii despre prelucrarea datelor cu caracter personal gasiti aici.

Aveti intrebari?

Ne puteti contacta la:

 • 021 232 17 77
Trimite email Contacteaza-ne


Unde ne gasesti?

Alege judetul si agentia

 • Despre Garanti BBVA Credite de Consum

  Garanti BBVA Credite de Consum este brandul sub care din anul 2011 functioneaza compania Ralfi IFN SA, parte din grupul financiar-bancar Garanti BBVA România.

  Grupul Garanti BBVA România cuprinde Garanti BBVA, Garanti BBVA Credite de Consum (marca sub care funcţionează compania Ralfi IFN SA), Garanti BBVA Leasing (marca sub care funcţionează compania Motoractive IFN SA) şi Garanti BBVA Fleet Management (marca sub care functioneaza compania Motoractive Multiservices S.R.L.).

  Una dintre primele companii de pe piata creditelor de consum, Garanti BBVA Credite de Consum completeaza gama de produse sii servicii a Grupului cu o oferta adaptata specificului fiecarui partener în parte:

  • Credite de nevoi personale
  • Asigurari atasate creditelor de consum: un plan de protectie a veniturilor.

   

  Istoricul Ralfi

  Ralfi IFN SA a fost înfiintata în anul 1997, propunându-si înca de la început sa ofere solutii de finantare flexibile, rapide si accesibile clientilor persoane fizice.

  În trimestrul al treilea al anului 2006, Ralfi IFN SA si înca alte doua companii specializate în servicii financiare - Motoractive IFN SA (leasing) si Domenia Credit IFN SA – au fost achizitionate de GE Money, divizia de servicii financiare a companiei General Electric.

  La sfârsitul anului 2010, actionarul majoritar al Ralfi IFN SA a devenit Garanti BBVA, cea de-a doua banca privata ca marime din Turcia, care detine 100% din actiuni. În urma acestei modificari a actionariatului, Ralfi IFN SA a fost inclusa în grupul financiar bancar Garanti BBVA România, continuându-si activitatea sub brandul Garanti BBVA Credite de consum.             

   

  Garanti BBVA Credite de Consum face parte din Grupul financiar Garanti BBVA România, care reunește și Garanti BBVA și Garanti BBVA Leasing. Grupul Garanti BBVA România este deținut de Garanti BBVA Turcia (TGB), al cărui acționar majoritar este grupul financiar spaniol Banco Bilbao Vizcaya Argentaria (BBVA).