Despre noi

Informatii despre prelucrarea datelor cu caracter personal gasiti aici.

Calculator credit

RON
min. 1000 RON max. 50,000 RON

Selecteaza un credit

Pentru suma de:
Perioada de:
Poti obtine o rata de:
100 RON pe luna*

*Oferta are caracter general. Pentru oferta personalizata, va rugam sa va adresati unui reprezentant Garanti BBVA Credite de consum.

Informatii despre prelucrarea datelor cu caracter personal gasiti aici.

Aplica acum
 • Despre Garanti BBVA Credite de Consum

  Garanti BBVA Credite de Consum este brandul sub care din anul 2011 functioneaza compania Ralfi IFN SA, parte din grupul financiar-bancar Garanti BBVA România.

  Grupul Garanti BBVA România cuprinde Garanti BBVA, Garanti BBVA Credite de Consum (marca sub care funcţionează compania Ralfi IFN SA), Garanti BBVA Leasing (marca sub care funcţionează compania Motoractive IFN SA) şi Garanti BBVA Fleet Management (marca sub care functioneaza compania Motoractive Multiservices S.R.L.).

  Una dintre primele companii de pe piata creditelor de consum, cu o traditie de 14 ani pe aceasta piata, Garanti BBVA Credite de Consum completeaza gama de produse sii servicii a Grupului cu o oferta adaptata specificului fiecarui partener în parte:

  • Credite în magazine
  • Credite de nevoi personale
  • Asigurari atasate creditelor de consum: un plan de protectie a veniturilor si/sau garantie extinsa pentru produsul cumparat.

   

  Istoricul Ralfi

  Ralfi IFN SA a fost înfiintata în anul 1997, propunându-si înca de la început sa ofere solutii de finantare flexibile, rapide si accesibile clientilor persoane fizice.

  În trimestrul al treilea al anului 2006, Ralfi IFN SA si înca alte doua companii specializate în servicii financiare - Motoractive IFN SA (leasing) si Domenia Credit IFN SA – au fost achizitionate de GE Money, divizia de servicii financiare a companiei General Electric.

  La sfârsitul anului 2010, actionarul majoritar al Ralfi IFN SA a devenit Garanti BBVA, cea de-a doua banca privata ca marime din Turcia, care detine 100% din actiuni. În urma acestei modificari a actionariatului, Ralfi IFN SA a fost inclusa în grupul financiar bancar Garanti BBVA România, continuându-si activitatea sub brandul Garanti BBVA Credite de consum.             

{*} {*}